Ordinacija Thaler – Ordinacija dentalne medicine dr. Anita Thaler  Stomatološka ordinacija Zagreb

O nama

Tko smo?

Ordinacija Thaler uspješno djeluje od 2004 godine. Redovna i kontinuirana stručna usavršavanja kao i edukacije od strane priznatih svjetskih stručnjaka te primjena moderne tehnologije i najkvalitetnijih materijala temelj su našeg stručnog rada.

Dentalna se medicina danas u sve manjem broju slučajeva primarno bavi uklanjanjem boli jer svijest pacijenta o tome koliko je zdravlje cjelokupnog organizma povezano sa zdravim zubima svakim danom dosiže višu razinu, a time se i dentalna medicina izdignula na stupanj kozmetske specijalistike.

Naši najveći izazovi su kompleksni slučajevi koji zahtjevaju kreativnost i znanje iz svih područja dentalne medicine, a koje kroz individualni pristup pacijentu, uspješno rješavamo zajedničkim radom već uhodanog stručnog tima.

 

Naša ordinacija

Dr. Anita Thaler Djaković, specijalist oralne kirurgije

Anita

Nakon završene prirodoslovno-matematičke gimnazije u Zagrebu, upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Visoko stručno obrazovanje završava 1999. godine i stječe stručni naziv doktora dentalne medicine. Još kao student stječe praktične vještine i znanja u renomiranoj ordinaciji u centru Zagreba specijaliziranoj za dentalnu protetiku.
Sljedeće četiri godine radi u poliklinici  specijaliziranoj za implantologiju i ortodonciju, gdje stječe široko praktično znanje iz tih područja dentalne medicine.

Nakon sedam  godina intenzivnog i uspješnog rada otvara svoju privatnu ordinaciju dentalne medicine u centru Zagreba.
Vrlo rano se usavršava na području estetske stomatologije te stječe certifikat „State of the Art in Adhezive Restorations“, pri svjetski poznatom Prof.dr. Didieru Dietschiju u Švicarskoj.
Intenzivno se usavršava na području dentalne implantologije i ortodoncije. Redovni je sudionik nacionalnih i međunarodnih kongresa iz područja suvremene estetske stomatologije, implantologije i ortodoncije. Uspješno završila specijalizaciju iz oralne kirurgije  na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U dugogodišnjoj privatnoj praksi vrlo stručno primjenjuje široko teoretsko i praktično znanje iz područja stomatoloških specijalistika, te uspješno rješava kompleksne slučajeve u liječenju pacijenata s različitim problemima dentalnog zdravlja, sukladno znanstvenim saznanjima i stručno dokazanim metodama koje odgovaraju suvremenom standardu stomatološke struke.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva ortodonata, te Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju.

HZD-logo

 

 

Što drugi misle o nama?

Ivana Paro Lacko

Ako zelite stomatologa koji ce vas saslusati i imati vrijeme za vas dr. Anita je prava osoba. Svakom pacijentu pristupa svjesna da je svatko razlicit. U mom slucaju anestezija ne pocne djelovati brzo kao kod vecine ljudi. Nakon nekoliko stomatologa i traumaticnih iskustava dosla sam kod dr. Anite. Ona je bila prva koja mi je povjerovala. Vadenje zivca kod dr.Anite je proslo potpuno bezbolno i brzo. Nakon sto je anestezija popustila nisam trebala popiti niti jednu tabletu protiv bolova sto je bilo cudesno u odnosu na prijasnje iskustvo kad je oporavak trajao tjedan dana. Dr. Anitu preporucam svima jer profesionalno i posteno radi svoj posao. Strpljiva je sa djecom i odraslima.

Afrodita Smrkulj

“Dr. Thaler je jedna od onih osoba koje vam ulijevaju povjerenje,svojom stručnošću, strpljivošću i ambicioznošću. Uz puno njezina truda u relativno kratkim vremenskim okvirima, dovela je moje zube do savršenstva, što je uključivalo nošenje ortodontskog aparatića radi ispravljanja zagriza, nadopunjavanje istrošenih zubiju i postavljanje laminata. Ima vrlo razvijen smisao za estetski lijepo i vrlo je temljita u radu. Pacijentima cijeli postupak rada u tančine objasni i rastumači te strpljivo odgovara na sva njihova pitanja. Toplo preporučam njene usluge

Maja Grahovac

Sve pohvale dr.Aniti Thaler na profesionalnosti, ljubaznosti i stručnosti. Iznimno korektan odnos prema pacijentu u svakom pogledu.
Stoga koristim ovu priliku da joj se i na ovaj način zahvalim i najsrdačnije preporučim svima onima koji su u potrazi za kvalitetnim stomatologom.

Marijana Mimica Tkalčec

Pacijenti smo doktorice Thaler već više od deset godina moja obitelj i ja. U tom vremenu koristili smo kod doktorice cijeli niz različitih medicinskih usluga od kirurških pa sve do estetskih zahvata. U potpunost smo zadovoljni kvalitetom i profesionalnošću s kojom su bili obavljeni.

Obitelj Grubišić

Dr. Anita Thaler brine se o našim zubima već više od 10 godina. Izrazito je pouzdana, ljubazna i vesela tako da smo i s najmlađim članovima naše obitelji uvijek mogli bez problema otići zubaru. Iznad svega zadovoljni smo kvalitetom njezinog rada te se nadamo da ćemo još dugo imati privilegiju biti njezini pacjenti.
Obitelj Grubišić.

Melita Ogorevc in Tomaž Danijel

GA. ANITA THALER JE IZREDNO STROKOVNA Z OGROMNO ZNANJA NA SVOJEM PODROČJU, KI GA ZELO USPEŠNO MANIFESTIRA V SVOJE DELO S PACIENTI. JE ZELO ZANESLJIVA, ODZIVNA IN DOSTOPNA.

Jovana Pejić

Jedina zubarica koja me riješila traume još iz djetinjstva od odlaska
zubaru, Jovana 33 god.

Katarina Vražić

Činjenica da sam pacijent dr.Anite skoro pa 8 godina, govori o tome da je definitivno zadobila I opravdala moje povjerenje; jako ugodna i pedantna, profesionalna, te usudila bih se reći, pravi stručnjak po pitanju dentalne medicine. Toplo ju preporucam svakome.

Đurđica Šaban

Pacijentica sam dr Anite Thaler Djaković od 2013.godine. U ordinaciju sam došla na preporuku dobre prijateljice koja je dugogodišnji doktoricin pacijent. Moj problem je bio dosta složen obzirom da imam paradentozu i da sam zbog toga izgubila određen broj zubi. Dr Anita me je ljubazno primila, rekla mi je sve mogućnosi koje je moguće izvesti kod mene i ja sam ohrabrena njenom zainteresiranošću i potankom objašnjenju pristala i krenuli smo raditi.
Svi njeni radovi su bili bezbolni i s veseljem sam dolazila u ordinaciju. Napominjem da tako vrijednu, brzu i stručnu osobu nisam srela, a imam 60 godina i dosta sam posjećivala stomatologe. Ne mogu opisati sreću koju sam osjetila kad sam dobila nove zube. Bili su tako prirodni. Ja sam se osjećala kao da su moji, mogla sam konačno sve jesti. I dalje idem doktorici na čišćenje kamenca i kontrole jer želim da sve bude u redu.
Toliko sam oduševljena njenim radom da sam utjecala na svoju djecu pa su i oni postali njeni pacijenti.
Još jednom hvala doktorici i mogu ju svakom preporučiti.

.

Posebne ponude

Cjenik

Cijene su informativnog karaktera i podložne su izmjenama. U mogućnosti smo vam ponuditi pored gotovinskog plaćanja...

Saznaj više

Česta pitanja

Pomoći ćemo Vam da ostvarite osmijeh kakav ste oduvjek željeli i podučiti Vas kako ćete pospješiti svoje dentalno zdravlje...

Saznaj više

Informacije

Kratke informacije o radnom vremenu, tretmanima, načinu plaćanja, download brošure itd...

Saznaj više